27 Temmuz 2016 Çarşamba

Anıl Durmuş Kimdir?

Anıl Durmuş Kimdir

Albümü çıkacak kişiler bölümümüzde bu haftaki konumuz Anıl Durmuş. Çeşitli yarışma programlarında ve internet ortamında boy gösteren, oldukça fazla dinlenen ve sevilen sanatçılardan biridir. Sesinin rengi ve kendine has olan üslubu ile insanların sevgisini kazanan Anıl, popüler ve tanınan bir sanatçı olmasının yanı sıra aynı zamanda yakışlılığı ile de genç kızların dikkatini çekiyor.

Şarkı tarzı olarak da daha çok gençlere hitap ettiğini söyleyebiliriz. Özellikle aşk acısı çeken kişilere bir doz Anıl Durmuş tavsiye ediyoruz.

Kendisinin tanınmasında ise televizyon programlarının katkısı çok fazla. Orada elde ettiği başarılar ile adından oldukça sık söz ettirmeyi başardı. Aynı zamanda YouTube üzerindeki videolarında ise oldukça yüksek izlenme sayıları var.

En önemli özelliklerinden biri de hiç duyulmamış şarkıları söylemesi. Vidolarının üzerinde şarkının kendine ait olduğunu belirtmese de bence kendisi yazıyor veya çok yetenekli bir yazar arkadaşı var. Zira bu şarkılar piyasa çıksa en az 40 milyon izlenir diye tahmin ediyorum. Bence Anıl'ın profesyonel bir yardıma ihtiyacı var. Bu ses heba olmamalı. Müzik piyasasına adını altın harflerle yazdıracağına eminim.

Kendisini severek dinliyorum ve bence bu sanatçının albümü çok yakın zamanlarda çıkacakmış gibi hissediyorum. Umarım hislerimde yanılmam ve artık müzik marketlerde kendisini görürüm.

Sanatçının Sitemizde Bulunan Bazı Şarkıları









Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler