2 Ağustos 2016 Salı

Naz Ölçal Kimdir?

Naz Ölçal Kimdir

Albümü çıkacak kişiler listemizde bu haftaki konumuz Naz Ölçal. Kendisini Yoksun şarkısı ile tanıdık. Tüm Türkiye onu çok sevdi. Şarkısı şu an 43 milyon izlenmiş ve her geçen gün daha da artıyor. Bu sanatçının albümü çıkmayacakda kimin albümü çıkacak değilmi ama...

Masum bir güzelliğinin olması şarkını ile oldukça özdeşleşmiş. Bu şarkının kendine has bir tarzı var ve başkası söylediği zaman Naz' a yakıştığı gibi yakışmıyor şarkı. Ancak böyle düşününce de şöyle bir soru meydana geliyor. Acaba Naz başka şarkı söylese böyle güzel durur mu?

Bu tartışılabilir bir konu. Ancak önümüzdeki günlerde farklı şarkılar ile piyasaya çıkarsa bu soruların cevabını o zaman öğreneceğiz. Hali hazırda bir hayran kitlesi bulunduğu için yapacağı şarkı kafadan bir milyon izlenir diye tahmin ediyorum.

Umarım Yoksun şarkısı ile kazandığı başarıyı diğer şarkılarında da kazanır ve bir albüm çıkarır. Zira ben kendisini albüm kapağında görür gibiyim.

Sanatçının Sitemizdeki Şarkı Sözleri

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler