29 Eylül 2016 Perşembe

Ozan Koçer Kimdir?

Ozan Koçer Kimdir?

Pop müziğin sevilen isimlerinden biri olan Ozan Koçer 1982 doğumludur. Çocukluğunda futbola karşı çok ilgili olan Ozan daha sonra profesyonel anlamda futbol oynamıştır. İyi bir futbolcu olan Ozan kariyerinin başlarında iken trafik kazası geçirmiş ve futbol hayatını sonlandırmış. Ancak daha sonra müziğe yönelmiş ve burada da çok başarılı olmuştur.

"Ya popçu olacaksın ya da topçu" diyenlere ikisinin de yapılabileceğini ispatlayan Ozan, çıkış parçası olan "Eski Sevgilim" adlı şarkısı ile büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş. Bu şarkıda Tan Taşcı imzasıda mevcuttur. Gerçekten çok güzel bir şarkı ve dinleyenleri mest ediyor. Özellikle gençlerimizin aşk acısı ile yanıp tutuştuğu bu dönemlerde "eski sevgilim" adında bir şarkının kafadan 10 milyon izlenmesi olur. 

Kendine her ne kadar popçu desek de aslında Ozanın şarkıları genelde slowdur. Eğer daha önce dinlemediyseniz özellikle eski sevgilim adlı şarkısından başlamak üzere tüm şarkılarını dinleyebilirsiniz. 

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler