30 Temmuz 2016 Cumartesi

Onur Koç Kimdir?

Onur Koç Kimdir

Albümü çıkacak kişiler listemizde bu haftaki konumuz Onur Koç. Kendisi hali hazırda çok ünlü bir müzisyen olmasına karşın hala bir albümü bulunmamaktadır. Çeşitli illerde konserler verse de sevenleri için yeterli gelmiyor. İnsanlar Onur Koç'un sesine doyamıyor. Çünkü Onur'suz bir şarkı biraz eksiktir.

Trabzon doğumlu Onur'un tanınmasında ve sevilmesinde televizyon yarışmalarının ve YouTube'nin önemi yadsınamaz. Sevenlerinin yanı sıra kendisini idol olarak benimseyen çok sayıda insan var. Bu gün gitar çalan birinin yanına gidip idolün kim diye soracak olursanız kendisinden Onur Koç cevabını almanız muhtemeldir.

Ne zaman güzel bir şarkı çıksa "keşke bunu Onur Koç söylese" diye düşünürüm. Bu gün bir klip çıkaracak olsa izlenme sayısının milyonlara ulaşacağı şüphesizdir.

Özellikle sosyal medya hesaplarına ve izlenme sayılarına bakacak olursanız abartmadığımı, hatta az bile söylediğimi düşünebilirsiniz. Umarım başarı basamaklarını tırmanmaya devam eder ve yakın zamanda albüm veya klip çıkarır.

Sanatçının Sitemizdeki Şarkı Sözleri






Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.

1 yorum so far


İfadelerİfadeler