5 Eylül 2016 Pazartesi

Ayaz Kimdir?

Ayaz Kimdir?

Rep müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Ayaz, maalesef şu anda pek fazla tanınmıyor. Youtube kanalındaki izlenme payının az oluşu enteresan doğrusu. Yaptığı müzik ortada. Bir çok repçiden çok daha iyi şarkı söylüyor. Pek fazla rep dinlememe rağmen Ayaz'ın şarkılarını telefonuma yükledim. Rep dinlemeyen adama bile rep dinleten bir adamdır Ayaz. Söylediği şarkıların gerek isimlerinden gerekse şarkının içerisinde geçen bir söz ile sizi yakalıyor ve kalbinizden vuruyor. 

Şarkıları adeta kanayan bir yaraya tuz basar cinsten. En sevdiğim şarkılarından biri ise "Çok Seversen Olmuyor" ve "Helal Etmiyorum". Zaten şarkıların isimlerinden de ne kadar iyi şarkılar olduğu belli. Günümüzde aşk acısı çeken milyonlarca gencin olduğunu düşünecek olursak bu gibi şarkıların çok fazla bir izlenme payına ulaşabileceğini söyleyebiliriz.

Pek fazla tanınmamasının en büyük nedeni ise şarkılarının daha yeni yeni piyasaya çıkıyor olması. 2016 Ağustos ayındayız ve sanatçının sadece 5 adet şarkısı bulunuyor. İleride şarkılarının hepsi milyonlara ulaşacak orası kesin. Sadece biraz reklama ihtiyacı var. 


Herhangi bir şarkısını dinleyin. İkinci kez dinlemek isteyeceğinize eminim. Umarım beğenirsiniz.

Not : Bu yazı biraz reklam yazısı gibi oldu ancak bunlar tamamen şahsi düşüncelerimdir. Böyle repcilerin önünü açmak lazım.

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler