17 Eylül 2016 Cumartesi

Vice Kimdir?

Vice Kimdir?

Kişisel bilgileri pek fazla bilinmiyor. Ancak 25'li yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum. Sesi ile çok iyi tanınmasına ve sevilmesine rağmen sima olarak pek fazla tanıyan yok. Şarkılarına klip ekleyerek söylerse gerçekten çok büyük bir ün sahibi olabilir.

Deniz Kızı şarkısı en sevdiğim şarkıları arasında ilk sırada yer alıyor. Zaten izlenme payına da bakarsanız genel anlamda en sevilen şarkısının bu şarkı olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye'de her ne hikmetse rep'i pek fazla seven yok. Bunu şarkı yarışmalarında rahatlıkla görebiliyoruz. İnsanlar dinliyor ancak kimse rep'i desteklemiyor. Bu nedenle bir çok repçi tanınmak için normalinden çok daha fazla uğraşmak zorunda kalıyor.

Toplumsal mesajımızıda verdikten sonra asıl konumuza geri dönelim. Vice'nin şarkılarından birini dinlerseniz kelimeleri ne kadar tane tane ve anlaşılır şekilde söylediğini kendiniz de göreceksiniz. Kurduğu her bir cümlenin ayrı bir anlamı var. Bu nedenle Vice'nin yeri bende başka. Umarım böyle güzel şarkılar yapmaya devam eder.

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.

2 yorum

Şuan da bazen 2 dinliyorum, abi süper yaa valla her actigimda ağlarım

cidden içimden geleni sen açıkladın


İfadelerİfadeler