25 Kasım 2017 Cumartesi

Berkay Kimdir?


Tam adı ile Berkay Şahin 29 Aralık 1981’de Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak Ankara’da doğdu. 15 yaşındayken ailesiyle birlikte İzmir’e taşındı ve gençlik yıllarının önemli bir bölümünü gene burada geçirdi. 2009 yılında İstanbul’a giderek bir anlamda müzik kariyerine başlamış oldu. İlk olarak bazı ünlü mekanlarda vokalist olarak sahne aldı. 2010 tarihinde ”Ele İnat” isimli ilk stüdyo albümünü piyasaya sürerek profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

2011 yılında Kral Tv Müzik Ödülleri tarafından ”En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” seçilerek bir anda adını duyurdu. Yine aynı yıl birçok müzik ödülü kazandı ve bu çıkışının hemen ardından ”Aşk Sadece” adını verdiği ikinci albümünü çıkardı. 2013 yılında milli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Berkay Şahin, 2016 tarihinde Özlem Katipoğlu ile görkemli bir düğün sonrası evlendi.

Albümleri

Ele İnat
Aşk Sadece
Doksana Bir Kala

Aldığı Ödüller

14. İstanbul Fm Altın Ödülleri (İFA), En İyi Çıkış Yapan Sanatçı – Erkek
Kral TV Müzik Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
A.G.D Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
Türkiye Engelliler Derneği Yılın En’leri,En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı
38. Altın Kelebek Ödülleri, Türk Pop Müziği En İyi Çıkış Yapan Solist
Taksiciler Günü Ödülleri, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
İstanbul Kültür Üniversitesi, Yılın Pop Sanatçısı

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler